Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18847
Title: | Удосконалення технології виробництва вермутів (23ХТД. 13102999.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Сомсіков, Олексій Олексійович |
Scientific director: | Андрущенко, Микола Васильович Andrushchenko, Mykola |
Keywords: | вермут;пряно-ароматична композиція;полин;біттер;вино;екстрактція;технологія виробництва;органолептична оцінка |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Сомсіков О. О. Удосконалення технології виробництва вермутів (23ХТД. 13102999.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. М. В. Андрущенко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 74 с., 10 табл. |
Abstract: | У кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини для виробництва вермутів, виконано аналіз літературних джерел за вказаною темою та розроблені композиції рослинних ароматичних інгредієнтів. Описані результати органолептичної оцінки дослідних варіантів. Встановлені режими екстракції сировини при зменшеному вмісті спирту в екстрагенті. Розглянута та описана загальна технологія виробництва вермутів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18847 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Somsikov_dyplom_2025.pdf | 361.52 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.