Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18847
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАндрущенко, Микола Васильович-
dc.contributor.advisorAndrushchenko, Mykola-
dc.contributor.authorСомсіков, Олексій Олексійович-
dc.date.accessioned2025-04-11T08:53:02Z-
dc.date.available2025-04-11T08:53:02Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСомсіков О. О. Удосконалення технології виробництва вермутів (23ХТД. 13102999.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. М. В. Андрущенко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 74 с., 10 табл.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18847-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини для виробництва вермутів, виконано аналіз літературних джерел за вказаною темою та розроблені композиції рослинних ароматичних інгредієнтів. Описані результати органолептичної оцінки дослідних варіантів. Встановлені режими екстракції сировини при зменшеному вмісті спирту в екстрагенті. Розглянута та описана загальна технологія виробництва вермутів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectвермутuk
dc.subjectпряно-ароматична композиціяuk
dc.subjectполинuk
dc.subjectбіттерuk
dc.subjectвиноuk
dc.subjectекстрактціяuk
dc.subjectтехнологія виробництваuk
dc.subjectорганолептична оцінкаuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва вермутів (23ХТД. 13102999.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Somsikov_dyplom_2025.pdf361.52 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.