Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18804
Title: | Удосконалення технології виробництва макаронних виробів функціонального призначення (23 ХТК.12770243.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Городецька, Аліна |
Scientific director: | Загорко, Надія Петрівна Zahorko, Nadiia |
Keywords: | макаронні вироби;біологічно активні добавки;борошно;технологічна схема;функціональні властивості;економічне обґрунтування;охорона праці |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Городецька А. В. Удосконалення технології виробництва макаронних виробів функціонального призначення (23 ХТК.12770243.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. П. Загорко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 80 с., 12 табл., 5 рис. |
Abstract: | В кваліфікаційній роботі виконаний огляд літератури за обраною темою, надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва макароних виробів функціонального призначення. Розглянута технологія виготовлення макаронних виробів та розроблена технологічна схема удосконалення технологічного процесу. Розроблена програма, схема та виконано дослідження згідно методик та умов, а також узагальнення отриманих результатів. Виконані економічні розрахунки запропонованої технології. Охарактеризовані заходи охорони праці в надзвичайних ситуаціях. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18804 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Horodetska_dyplom_2025.pdf | 489.43 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.