Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18804
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.advisorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorГородецька, Аліна-
dc.date.accessioned2025-04-09T19:15:27Z-
dc.date.available2025-04-09T19:15:27Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГородецька А. В. Удосконалення технології виробництва макаронних виробів функціонального призначення (23 ХТК.12770243.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. Н. П. Загорко; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 80 с., 12 табл., 5 рис.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18804-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі виконаний огляд літератури за обраною темою, надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва макароних виробів функціонального призначення. Розглянута технологія виготовлення макаронних виробів та розроблена технологічна схема удосконалення технологічного процесу. Розроблена програма, схема та виконано дослідження згідно методик та умов, а також узагальнення отриманих результатів. Виконані економічні розрахунки запропонованої технології. Охарактеризовані заходи охорони праці в надзвичайних ситуаціях.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : ТДАТУuk
dc.subjectмакаронні виробиuk
dc.subjectбіологічно активні добавкиuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectтехнологічна схемаuk
dc.subjectфункціональні властивостіuk
dc.subjectекономічне обґрунтуванняuk
dc.subjectохорона праціuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва макаронних виробів функціонального призначення (23 ХТК.12770243.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Horodetska_dyplom_2025.pdf489.43 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.