Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17475
Title: | Розробка технології крафтових напоїв функціонального призначення |
Other Titles: | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» |
Authors: | Шелест, Владіслав |
Scientific director: | Андрущенко, Микола Васильович |
Keywords: | крафтові технології;крафтові напої;плодово-ягідна сировина;фруктово-ягідні напівфабрикати;біологчічно-активні речовини;айва;кизил;імбир;малина;мед |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Шелест В. В. Розробка технології крафтових напоїв функціонального призначення : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Владіслав Шелест. Науковий керівник к.с-г.н., доц. М. В. Андрущенко. Запоріжжя, 2024. 80 с., 6 розділів, 8 таблиць, 15 рис., 58 літ. джерел. |
Abstract: | UA: Метою кваліфікаційної роботи було теоретичне обґрунтування та розробка технології крафтових напої функціонального призначення. У кваліфікаційній роботі обґрунтовано підбір плодово-ягідної сировини та визначено і досліджено склад біологічно-активних речовин підібраної сировини, розроблена апаратурно-технологічної схеми, проведено органолептичні та мікробіологічні дослідження розробленої крафтової продукції, здійсно визначення собівартості крафтових напоїв, а також основні заходи щодо охорони праці та безпеки життєдіяльності на крафтовому підприємстві. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17475 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Shelest_V_21MBHT_removed.pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.