Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17474
Title: | Удосконалення технології виробництва хліба з використанням грибної сировини |
Other Titles: | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» |
Authors: | Чурсін, Олег Анатолійович |
Scientific director: | Андрущенко, Микола Васильович |
Keywords: | хліб;грибний порошок;функціональні продукти |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Чурсін О. А. Удосконалення технології виробництва хліба з використанням грибної сировини : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Чурсін Олег Анатолійович. Науковий керівник к.с.-г.н., доцент М. В. Андрущенко. Запоріжжя, 2024. 59 с., 6 розділів, 25 таблиць, 12 рис., 37 літ. джерел. |
Abstract: | UA: Кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню проєкту удосконалення технології виробництва хлібу шляхом часткової заміни борошна грибною сировиною, а саме порошком з грибів, що дозволить підвищити поживну цінність виробів та розширить асортимент продукції функціонального спрямування. У першому розділі проаналізовано об’єкт дослідження та обґрунтовано переваги рецептурного складу обраного виробу. У другому розділі наведено програму, схему, об’єкти та методику досліджень; наведено критерії та задачі оптимізації. У третьому розділі було побудовано математичну модель; узагальнено отримані результати експертних оцінок. В розділі чотири описано технологічну та апаратно – технологічну схему виробництва хлібу з додаванням грибного порошку до його рецептури Економічну ефективність нового продукту та порівняння його собівартості з класичним продуктом було наведено в п’ятому розділі. В останньому шостому розділі наведено заходи з охорони праці та забезпеченню санітарно – гігієнічних вимог при виробництві хлібу з додаванням грибного компоненту. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17474 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Chursin_O_21MBHT_removed.pdf | 1.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.