Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17474
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Андрущенко, Микола Васильович | - |
dc.contributor.author | Чурсін, Олег Анатолійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-05T08:20:01Z | - |
dc.date.available | 2024-04-05T08:20:01Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Чурсін О. А. Удосконалення технології виробництва хліба з використанням грибної сировини : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Чурсін Олег Анатолійович. Науковий керівник к.с.-г.н., доцент М. В. Андрущенко. Запоріжжя, 2024. 59 с., 6 розділів, 25 таблиць, 12 рис., 37 літ. джерел. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17474 | - |
dc.description.abstract | UA: Кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню проєкту удосконалення технології виробництва хлібу шляхом часткової заміни борошна грибною сировиною, а саме порошком з грибів, що дозволить підвищити поживну цінність виробів та розширить асортимент продукції функціонального спрямування. У першому розділі проаналізовано об’єкт дослідження та обґрунтовано переваги рецептурного складу обраного виробу. У другому розділі наведено програму, схему, об’єкти та методику досліджень; наведено критерії та задачі оптимізації. У третьому розділі було побудовано математичну модель; узагальнено отримані результати експертних оцінок. В розділі чотири описано технологічну та апаратно – технологічну схему виробництва хлібу з додаванням грибного порошку до його рецептури Економічну ефективність нового продукту та порівняння його собівартості з класичним продуктом було наведено в п’ятому розділі. В останньому шостому розділі наведено заходи з охорони праці та забезпеченню санітарно – гігієнічних вимог при виробництві хлібу з додаванням грибного компоненту. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | грибний порошок | uk |
dc.subject | функціональні продукти | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва хліба з використанням грибної сировини | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Chursin_O_21MBHT_removed.pdf | 1.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.