Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17474
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАндрущенко, Микола Васильович-
dc.contributor.authorЧурсін, Олег Анатолійович-
dc.date.accessioned2024-04-05T08:20:01Z-
dc.date.available2024-04-05T08:20:01Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЧурсін О. А. Удосконалення технології виробництва хліба з використанням грибної сировини : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Чурсін Олег Анатолійович. Науковий керівник к.с.-г.н., доцент М. В. Андрущенко. Запоріжжя, 2024. 59 с., 6 розділів, 25 таблиць, 12 рис., 37 літ. джерел.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17474-
dc.description.abstractUA: Кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню проєкту удосконалення технології виробництва хлібу шляхом часткової заміни борошна грибною сировиною, а саме порошком з грибів, що дозволить підвищити поживну цінність виробів та розширить асортимент продукції функціонального спрямування. У першому розділі проаналізовано об’єкт дослідження та обґрунтовано переваги рецептурного складу обраного виробу. У другому розділі наведено програму, схему, об’єкти та методику досліджень; наведено критерії та задачі оптимізації. У третьому розділі було побудовано математичну модель; узагальнено отримані результати експертних оцінок. В розділі чотири описано технологічну та апаратно – технологічну схему виробництва хлібу з додаванням грибного порошку до його рецептури Економічну ефективність нового продукту та порівняння його собівартості з класичним продуктом було наведено в п’ятому розділі. В останньому шостому розділі наведено заходи з охорони праці та забезпеченню санітарно – гігієнічних вимог при виробництві хлібу з додаванням грибного компоненту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectгрибний порошокuk
dc.subjectфункціональні продуктиuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва хліба з використанням грибної сировиниuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Chursin_O_21MBHT_removed.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.