Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17436
Title: | Обгрунтування технології виробництва плавлених сирів з функціональними інгредієнтами |
Other Titles: | кваліфікаційна робота на ступінь вищої освіти - магістр, спеціальність 181 «Харчові технології», ОП Індустрія здорового харчування. |
Authors: | Маковоз, Олена Олександрівна |
Scientific director: | Прісс, Олеся Петрівна |
Keywords: | плавлені сири;функціональне харчування;базилік;часник;томати |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя: ТДАТУ |
Citation: | Маковоз О. О. Обгрунтування технології виробництва плавлених сирів з функціональними інгредієнтами: кваліфікаційна робота на ступінь вищої освіти - магістр, спеціальність 181 «Харчові технології», ОП Індустрія здорового харчування. Наук. кер. Прісс О.П. Запоріжжя, 2024. 106 с., 25 таблиць, 4 рис., 109 літ. джерел. |
Abstract: | В кваліфіквційній роботі виконано аналітичний огляд науково-технічної літератури з даної теми. Розглянуто рослину сировину та її застосування в харчовій промисловості. Вивчено технологію плавлених сирів і підібрано відповідне обладнання. Розроблено рецептуру нового плавленого сиру з комплексним рослинним наповнювачем. Проведено дослідження розробленого плавленого сиру за органолептичними, фізико-хімічними і мікробіологічними показниками. Проведено економічні розрахунки рентабельності виробництва. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17436 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Маковоз_О._.pdf | 1.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.