Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15777
Title: | Гранулювання порошкоподібних овочів |
Authors: | Червоткіна, Олександра Олександрівна Червоткина, Александра Александровна Chervotkina, Oleksandra Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Alekseenko, Vadym |
Keywords: | розчин «клеючої речовини»;гранульовані порошки;зберігання продуктів;властивості порошків |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 73-75 |
Abstract: | Однією з властивостей порошкоподібних речовин є їх злежування – зчеплення однакових за складом та будовою частинок. При злежувані відбувається одночасно два процеси: щільніша упаковка частинок, що призводить до збільшення числа контактів, і зростання міцності індивідуальних контактів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15777 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.