Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15777
Title: Гранулювання порошкоподібних овочів
Authors: Червоткіна, Олександра Олександрівна
Червоткина, Александра Александровна
Chervotkina, Oleksandra
Олексієнко, Вадим Олександрович
Алексеенко, Вадим Александрович
Alekseenko, Vadym
Keywords: розчин «клеючої речовини»;гранульовані порошки;зберігання продуктів;властивості порошків
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 73-75
Abstract: Однією з властивостей порошкоподібних речовин є їх злежування – зчеплення однакових за складом та будовою частинок. При злежувані відбувається одночасно два процеси: щільніша упаковка частинок, що призводить до збільшення числа контактів, і зростання міцності індивідуальних контактів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15777
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23.pdf354.57 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.