Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19454
Title: | Підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичної галузі : кваліфікаційна робота бакалавра : спец. 242 Туризм ОПП «Туризм» |
Authors: | Харченко, Марія |
Scientific director: | Яворська, Тетяна Іванівна Yavorska, Tetiana |
Keywords: | конкурентоспроможність;туризм;туристичне підприємство;стратегія;маркетингові заходи |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Харченко М. Підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичної галузі : кваліфікаційна робота бакалавра : спец. 242 Туризм ОПП «Туризм» / Марія Харченко; кер. Т. І. Яворська. Запоріжжя : ТДАТУ, 2025. 37 с., 7 іл., 7 табл. |
Abstract: | Об'єктом дослідження є діяльність підприємства туристичної галузі в умовах економічної нестабільності та післявоєнного відновлення. Предметом дослідження є організаційно-економічний механізм підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств. Мета кваліфікаційної бакалаврської роботи - дослідження розвитку ТОВ «Агенція Ай Тревел» та обґрунтування пропозицій і розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств в умовах післявоєнного відновлення Методи проведення досліджень: методи індукції та дедукції при узагальненні теоретичних підходів до розуміння конкурентоспроможності; методи аналізу і синтезу під час дослідження стану туристичної галузі загалом та ТОВ «Агенція Ай Тревел»; SWOT-аналіз – для визначення сильних і слабких сторін підприємства; прогнозування та економічного аналізу для визначення напрямів підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Агенція Ай Тревел». |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/19454 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Harchenko_dyplom.pdf | 955.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.