Skip to main content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Факультет Агротехнологій та екології
Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
Розрахунок основних теплофізичних характеристик овочів і винограду при заморожуванні
Розрахунок основних теплофізичних характеристик овочів і винограду при заморожуванні
Вантажиться...
Файли
3.pdf
(665.11 KB)
Дата
2006
Автори
Ялпачик, Володимир Федорович
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Крым. агротехнол. ун-т
Анотація
Опис
Ключові слова
переробка с.-х. продукции
Бібліографічний опис
URI
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/75
DOI
Зібрання
Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
Endorsement
Review
Supplemented By
Referenced By
Повна інформація про документ