Skip to main content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Факультет Агротехнологій та екології
Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
Качественные характеристики товарных грибов
Качественные характеристики товарных грибов
Вантажиться...
Файли
12.pdf
(535.34 KB)
Дата
2010
Автори
Мироничева, Е. С.
Кюрчева, Людмила Николаевна
Кюрчева, Людмила Миколаївна
Kiurcheva, Liudmyla
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
грибы
,
овощеводство
Бібліографічний опис
URI
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/82
DOI
Зібрання
Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
Endorsement
Review
Supplemented By
Referenced By
Повна інформація про документ