Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Yкраї́нська
Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Факультет Агротехнологій та екології
  3. Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
  4. Качественные характеристики товарных грибов

Качественные характеристики товарных грибов

Вантажиться...
Ескіз

Файли

12.pdf (535.34 KB)

Дата

2010

Автори

Мироничева, Е. С.
Кюрчева, Людмила Николаевна
Кюрчева, Людмила Миколаївна
Kiurcheva, Liudmyla

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

грибы, овощеводство

Бібліографічний опис

URI

http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/82

DOI

Зібрання

Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By

Повна інформація про документ

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Accessibility settings
  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Send Feedback