Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-9 of 9 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Исследование динамики эпифитной микрофлоры замороженной и дефростированной овощной продукции
Загорко, Надежда Петровна
;
Загорко, Надія Петрівна
;
Zahorko, Nadiia
;
Кулик, Алина Степановна
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Kulik, Alina
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Gaprindashvili, Nona
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Kiurcheva, Liudmyla
2019
Обґрунтування вибору компонентного складу замороженої суміші для приготування гарячих вітамінних напоїв
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Бартиш, Д. І.
2019
Прогресивний спосіб консервування плодоовочевих соків за низьких температур
Карнаушенко, В. В.
;
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Нryhorenko, Olena
2019
Збереженість біологічної цінності компонентів заморожених ягідних сумішей за тривалого низькотемпературного зберігання
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Hryhorenko, Olena
;
Загорко, Надія Петрівна
;
Загорко, Надежда Петровна
;
Zahorko, Nadiia
2021
Захисні покриття та способи обробки м'ясних продуктів з метою підвищення їх бар'єрних властивостей
Загорко, Надія Петрівна
;
Загорко, Надежда Петровна
;
Zahorko, Nadiia
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
2013
Аналіз кріотропних структуроутворень при заморожуванні
Ялпачик, Володимир Федорович
;
Ялпачик, Владимир Федорович
;
Yalpachyk, Volodymyr
2019
Исследование динамики эпифитной микрофлоры замороженной и дефростированной овощной продукции.
Загорко, Надія Петрівна
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчилівна
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
2023
Замороженний напівфабрикат з додаванням обліпихи, як сировина для продуктів функціонального призначення
Зарецька, Дар’я Костянтинівна
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Кривонос, Ірина Анатоліївна
;
Бандура, В. М.
;
Zaretska, Daria
;
Serdyuk, Maryna
;
Kryvonos, Iryna
;
Bandura, V.
2020
Моделювання рецептури замороженого напівфабриката з підвищеним вмістом аскорбінової кислоти
Зарецька, Дар'я Костянтинівна
;
Зарецкая, Дарья Константиновна
;
Zaretska, Daria
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdiuk, Maryna
Discover
Author
4
Загорко, Надія Петрівна
3
Zahorko, Nadiia
3
Загорко, Надежда Петровна
3
Сердюк, Марина Єгорівна
2
Serdyuk, Maryna
2
Zaretska, Daria
2
Григоренко, Елена Витальевна
2
Григоренко, Олена Віталіївна
2
Кулик, Аліна Степанівна
2
Кюрчева, Людмила Миколаївна
.
next >
Subject
5
freezing
2
composite mixture
2
cryogenic storage
2
defrosting
2
epiphytic microflora
2
marinade
2
quince
2
shelf life
2
sweet pepper
2
vitamin C
.
next >
Date issued
5
2019
1
2013
1
2020
1
2021
1
2023