Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Исследование динамики эпифитной микрофлоры замороженной и дефростированной овощной продукцииЗагорко, Надежда Петровна; Загорко, Надія Петрівна; Zahorko, Nadiia; Кулик, Алина Степановна; Кулик, Аліна Степанівна; Kulik, Alina; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Kiurcheva, Liudmyla
2019Обґрунтування вибору компонентного складу замороженої суміші для приготування гарячих вітамінних напоївСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Бартиш, Д. І.
2019Прогресивний спосіб консервування плодоовочевих соків за низьких температурКарнаушенко, В. В.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena
2019Збереженість біологічної цінності компонентів заморожених ягідних сумішей за тривалого низькотемпературного зберіганняГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2021Захисні покриття та способи обробки м'ясних продуктів з метою підвищення їх бар'єрних властивостейЗагорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira
2013Аналіз кріотропних структуроутворень при заморожуванніЯлпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr
2019Исследование динамики эпифитной микрофлоры замороженной и дефростированной овощной продукции.Загорко, Надія Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна; Гаприндашвили, Нона Арчилівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна
2023Замороженний напівфабрикат з додаванням обліпихи, як сировина для продуктів функціонального призначенняЗарецька, Дар’я Костянтинівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Бандура, В. М.; Zaretska, Daria; Serdyuk, Maryna; Kryvonos, Iryna; Bandura, V.
2020Моделювання рецептури замороженого напівфабриката з підвищеним вмістом аскорбінової кислотиЗарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daria; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdiuk, Maryna