Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.012 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Прогресивний спосіб консервування плодоовочевих соків за низьких температур
Карнаушенко, В. В.
;
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Нryhorenko, Olena
2019
Удосконалення технології виробництва мармеладу
Новікова, Х. О.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2020
Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2018
Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein composition
Dzyuba, N.
;
Telezhenko, L.
;
Kashkano, M.
;
Vikul, S.
;
Priss, Olesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Kiurcheva, Liudmyla
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Gaprindashvili, Nona
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Discover
Author
2
Priss, Olesia
2
Zhukova, Valentyna
2
Жукова, Валентина Федоровна
2
Жукова, Валентина Федорівна
2
Присс, Олеся Петровна
2
Прісс, Олеся Петрівна
1
Dzyuba, N.
1
Gaprindashvili, Nona
1
Kashkano, M.
1
Kiurcheva, Liudmyla
.
next >
Subject
2
пищевая ценность
1
formulation
1
marshmallow
1
nutritional value
1
organoleptic analysis
1
pectin
1
pumpkin
1
quality
1
technology
1
бурякове пюре
.
next >
Date issued
2
2019
1
2018
1
2020
Has File(s)
4
true