Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-9 of 9 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Исследование динамики эпифитной микрофлоры замороженной и дефростированной овощной продукции
Загорко, Надежда Петровна
;
Загорко, Надія Петрівна
;
Zahorko, Nadiia
;
Кулик, Алина Степановна
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Kulik, Alina
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Gaprindashvili, Nona
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Kiurcheva, Liudmyla
2019
Обґрунтування вибору компонентного складу замороженої суміші для приготування гарячих вітамінних напоїв
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Бартиш, Д. І.
2019
Прогресивний спосіб консервування плодоовочевих соків за низьких температур
Карнаушенко, В. В.
;
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Нryhorenko, Olena
2019
Збереженість біологічної цінності компонентів заморожених ягідних сумішей за тривалого низькотемпературного зберігання
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Hryhorenko, Olena
;
Загорко, Надія Петрівна
;
Загорко, Надежда Петровна
;
Zahorko, Nadiia
2021
Захисні покриття та способи обробки м'ясних продуктів з метою підвищення їх бар'єрних властивостей
Загорко, Надія Петрівна
;
Загорко, Надежда Петровна
;
Zahorko, Nadiia
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
2013
Аналіз кріотропних структуроутворень при заморожуванні
Ялпачик, Володимир Федорович
;
Ялпачик, Владимир Федорович
;
Yalpachyk, Volodymyr
2019
Исследование динамики эпифитной микрофлоры замороженной и дефростированной овощной продукции.
Загорко, Надія Петрівна
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчилівна
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
2023
Замороженний напівфабрикат з додаванням обліпихи, як сировина для продуктів функціонального призначення
Зарецька, Дар’я Костянтинівна
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Кривонос, Ірина Анатоліївна
;
Бандура, В. М.
;
Zaretska, Daria
;
Serdyuk, Maryna
;
Kryvonos, Iryna
;
Bandura, V.
2020
Моделювання рецептури замороженого напівфабриката з підвищеним вмістом аскорбінової кислоти
Зарецька, Дар'я Костянтинівна
;
Зарецкая, Дарья Константиновна
;
Zaretska, Daria
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdiuk, Maryna
Discover
Author
4
Загорко, Надія Петрівна
3
Zahorko, Nadiia
3
Загорко, Надежда Петровна
3
Сердюк, Марина Єгорівна
2
Serdyuk, Maryna
2
Zaretska, Daria
2
Григоренко, Елена Витальевна
2
Григоренко, Олена Віталіївна
2
Кулик, Аліна Степанівна
2
Кюрчева, Людмила Миколаївна
.
next >
Subject
5
freezing
2
composite mixture
2
cryogenic storage
2
defrosting
2
epiphytic microflora
2
marinade
2
quince
2
shelf life
2
sweet pepper
2
vitamin C
.
next >
Date issued
5
2019
1
2013
1
2020
1
2021
1
2023
Has File(s)
9
true