Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Вплив абіотичних чінників на формування смакових якостей плодів вишні
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdiuk, Maryna
;
Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна
;
Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна
;
Shkinder-Barmina, Anna
;
Кривонос, Ірина Анатоліївна
;
Кривонос, Ирина Анатольевна
;
Kryvonos, Iryna
2020
Формування сухих розчинних речовин у плодах черешні під впливом абіотичних факторів
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
;
Малкіна, Віра Михайлівна
;
Малкина, Вера Михайловна
;
Malkina, Vira
;
Кривонос, Ірина Анатоліївна
;
Кривонос, Ирина Анатольевна
;
Kryvonos, Iryna
;
Тимощук, Т. М.
;
Євстафієва, Катерина Сергіївна
;
Евстафиева, Екатерина Сергеевна
;
Yevstafiieva, Kateryna
2018
Дуальна система навчання при підготовці кваліфікованих фахівців зі спеціальності "Харчові технології"
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Hryhorenko, Olena
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
2017
The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Легеза, Дар'я Георгіївна
;
Легеза, Дарья Георгиевна
;
Legeza, Daria
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
Discover
Author
4
Ivanova, Iryna
4
Иванова, Ирина Евгеньевна
2
Kryvonos, Iryna
2
Priss, Olesia
2
Кривонос, Ирина Анатольевна
2
Кривонос, Ірина Анатоліївна
2
Присс, Олеся Петровна
2
Прісс, Олеся Петрівна
2
Сердюк, Марина Егоровна
2
Сердюк, Марина Єгорівна
.
next >
Subject
2
variability
2
варіабельність
1
ascorbate oxidase
1
ascorbic acid
1
carotenoids
1
cherry fruits
1
chlorophylls
1
dry soluble substances
1
dual system
1
food technologies
.
next >
Date issued
2
2020
1
2017
1
2018
Has File(s)
4
true