Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Changes of pectin substances content during the pear fruits storage with antioxidant compositions treatment
Serdyuk, Maryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Pylypenko, L.
;
Gaprindashvili, Nona
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Sukharenko, Olena
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Bayberova, Svitlana
;
Байбєрова, Світлана Сергіївна
;
Байберова, Светлана Сергеевна
21-Mar-2019
Использование антиоксидантной композиции для длительного хранения плодов
Сердюк, Марина Егоровна
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Serdyuk, Maryna
;
Присс, Олеся Петровна
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Priss, Оlesia
2019
Обґрунтування вибору компонентного складу замороженої суміші для приготування гарячих вітамінних напоїв
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Бартиш, Д. І.
2019
Вплив розчинів нанометалів на інтенсивність окисно-відновних процесів при зберіганні плодів груші
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Kiurcheva, Liudmyla
;
Андрущенко, Микола Васильович
;
Андрущенко, Николай Васильевич
;
Andrushchenko, Mykola
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2019
Зберігання плодових овочів з використанням екзогенних антиоксидантів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Sukharenko, Olena
;
Коляденко, Вікторія Вікторівна
;
Коляденко, Виктория Викторовна
;
Koliadenko, Viktoriia
2019
Фітонутрієнти базиліку вирощеного в умовах захищеного ґрунту
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Коротка, Ірина Олександрівна
;
Короткая, Ирина Александровна
;
Korotka, Iryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Sukharenko, Olena
2019
Плодово-ягідні заморожені сумішші – перспективне джерело вітамінів
Бартиш, Д. І.
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
2019
Розробка рецептури м’ясних консервів з грибами
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
;
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Bandura, Iryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Севастьянович, О. С.
;
Булгаков, І. В.
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
Discover
Author
2
Бартиш, Д. І.
2
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
1
Andrushchenko, Mykola
1
Bandura, Iryna
1
Bayberova, Svitlana
1
Kiurcheva, Liudmyla
1
Koliadenko, Viktoriia
1
Korotka, Iryna
1
Kulik, Alina
.
< previous
next >
Subject
2
sugars
2
зберігання
2
плоди груші
2
плоды груши
1
antioxidants
1
ascorbicacid
1
biochemical value
1
canned food
1
canned meat and vegetable
1
freezing
.
next >