Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13981
Title: | Сортові особливості формування врожайності ячменю озимого в умовах Південного Степу України: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр |
Authors: | Новосад, Катерина |
Keywords: | озимий ячмінь;врожайність;розвиток рослин;продуктивність сортів |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | 30 с.; |
Abstract: | Озимий ячмінь є однією з кращих кормових культур. Білка в зерні озимого ячменю мало і багато крохмалю, що дозволяє використовувати його в якості сировини для пивоварної промисловості. У районах з сприятливими для обробітку ячменю умовами, озимий мають велику врожайність у порівнянні з ярим, що пов’язано з кращим використанням вологи восени і навесні. Завдяки ранній прибирання, дозволяє використовувати пожнивні культури. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13981 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ilovepdf_merged4.pdf | 852.77 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.