Сортові особливості формування врожайності ячменю озимого в умовах Південного Степу України: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

ТДАТУ

Анотація

Озимий ячмінь є однією з кращих кормових культур. Білка в зерні озимого ячменю мало і багато крохмалю, що дозволяє використовувати його в якості сировини для пивоварної промисловості. У районах з сприятливими для обробітку ячменю умовами, озимий мають велику врожайність у порівнянні з ярим, що пов’язано з кращим використанням вологи восени і навесні. Завдяки ранній прибирання, дозволяє використовувати пожнивні культури.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By