Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13981
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНовосад, Катерина-
dc.date.accessioned2021-05-26T05:56:14Z-
dc.date.available2021-05-26T05:56:14Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13981-
dc.description.abstractОзимий ячмінь є однією з кращих кормових культур. Білка в зерні озимого ячменю мало і багато крохмалю, що дозволяє використовувати його в якості сировини для пивоварної промисловості. У районах з сприятливими для обробітку ячменю умовами, озимий мають велику врожайність у порівнянні з ярим, що пов’язано з кращим використанням вологи восени і навесні. Завдяки ранній прибирання, дозволяє використовувати пожнивні культури.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseries30 с.;-
dc.subjectозимий ячміньuk
dc.subjectврожайністьuk
dc.subjectрозвиток рослинuk
dc.subjectпродуктивність сортівuk
dc.titleСортові особливості формування врожайності ячменю озимого в умовах Південного Степу України: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістрuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_merged4.pdf852.77 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.