Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13981
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Новосад, Катерина | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-26T05:56:14Z | - |
dc.date.available | 2021-05-26T05:56:14Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13981 | - |
dc.description.abstract | Озимий ячмінь є однією з кращих кормових культур. Білка в зерні озимого ячменю мало і багато крохмалю, що дозволяє використовувати його в якості сировини для пивоварної промисловості. У районах з сприятливими для обробітку ячменю умовами, озимий мають велику врожайність у порівнянні з ярим, що пов’язано з кращим використанням вологи восени і навесні. Завдяки ранній прибирання, дозволяє використовувати пожнивні культури. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | 30 с.; | - |
dc.subject | озимий ячмінь | uk |
dc.subject | врожайність | uk |
dc.subject | розвиток рослин | uk |
dc.subject | продуктивність сортів | uk |
dc.title | Сортові особливості формування врожайності ячменю озимого в умовах Південного Степу України: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ilovepdf_merged4.pdf | 852.77 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.