Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1354
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyruk
dc.date.accessioned2017-04-03T08:20:55Z-
dc.date.available2017-04-03T08:20:55Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1354-
dc.language.isoukuk
dc.publisherПФ "КАТУ"uk
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці Південного філіалу НУБІП "Кримський агротехнологічний університет" : зб. наук. праць;Вип. 156 : Технічні науки-
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectкристалізація водиuk
dc.subjectзакон Рауляuk
dc.titleАналіз кріотропних структуроутворень при заморожуванніuk
dc.title.alternativeAnalysis kriotropnyh structure formation during freezinguk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1150.pdf585.46 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.