Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1288
Title: Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.13
Other Titles: Improving storage technologies of parsley with using of agrarian hydrogel and antioxidant composition
Authors: Кулик, Аліна Степанівна
Kulyk, Alina
Кулик, Алина Степановна
Keywords: зелень петрушки;метаболічні процеси;аграрний гідрогель
Issue Date: 2016
Publisher: Національний університет харчових технологій
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1288
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1921.pdf799.6 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.