Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1288
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівна-
dc.contributor.authorKulyk, Alina-
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановнаuk
dc.date.accessioned2017-03-24T07:26:57Z-
dc.date.available2017-03-24T07:26:57Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1288-
dc.language.isoukuk
dc.publisherНаціональний університет харчових технологійuk
dc.subjectзелень петрушкиuk
dc.subjectметаболічні процесиuk
dc.subjectаграрний гідрогельuk
dc.titleУдосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.13uk
dc.title.alternativeImproving storage technologies of parsley with using of agrarian hydrogel and antioxidant compositionuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1921.pdf799.6 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.