Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12227
Назва: | Методологія дослідження реологічних характеристик кондитерських мас |
Автори: | Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena |
Ключові слова: | confectionery;raw materials;semi-finished;finished products;texture characteristics;rheological properties;classification;methodology;шоколадна маса;напівфабрикат;кондитерські вироби |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК півдня України: Всеукраїнська науково-практична конференція за підсумками наукових досліджень у 2014 р.; |
Короткий огляд (реферат): | EN: The classification of raw materials, semi-finished and finished products for confectionery texture characteristics and rheological properties as well as the rheological studies methodology were examined. UK: Розглянуті показники є базовими та вкрай важливими при управлінні технологічними режимами виробництва для формування заданих реологічних властивостей напівфабрикатів, а потім і структурно-механічних показників і консистенції готових кондитерських виробів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12227 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
15.pdf | 332.88 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.