Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12227
Назва: Методологія дослідження реологічних характеристик кондитерських мас
Автори: Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Hryhorenko, Olena
Ключові слова: confectionery;raw materials;semi-finished;finished products;texture characteristics;rheological properties;classification;methodology;шоколадна маса;напівфабрикат;кондитерські вироби
Дата публікації: 2015
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК півдня України: Всеукраїнська науково-практична конференція за підсумками наукових досліджень у 2014 р.;
Короткий огляд (реферат): EN: The classification of raw materials, semi-finished and finished products for confectionery texture characteristics and rheological properties as well as the rheological studies methodology were examined. UK: Розглянуті показники є базовими та вкрай важливими при управлінні технологічними режимами виробництва для формування заданих реологічних властивостей напівфабрикатів, а потім і структурно-механічних показників і консистенції готових кондитерських виробів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12227
Розташовується у зібраннях:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15.pdf332.88 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.