Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12227
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГригоренко, Олена Віталіївна-
dc.contributor.authorГригоренко, Елена Витальевна-
dc.contributor.authorHryhorenko, Olena-
dc.date.accessioned2020-11-11T08:24:31Z-
dc.date.available2020-11-11T08:24:31Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12227-
dc.description.abstractEN: The classification of raw materials, semi-finished and finished products for confectionery texture characteristics and rheological properties as well as the rheological studies methodology were examined. UK: Розглянуті показники є базовими та вкрай важливими при управлінні технологічними режимами виробництва для формування заданих реологічних властивостей напівфабрикатів, а потім і структурно-механічних показників і консистенції готових кондитерських виробівuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПроблеми та перспективи сталого розвитку АПК півдня України: Всеукраїнська науково-практична конференція за підсумками наукових досліджень у 2014 р.;-
dc.subjectconfectioneryuk
dc.subjectraw materialsuk
dc.subjectsemi-finisheduk
dc.subjectfinished productsuk
dc.subjecttexture characteristicsuk
dc.subjectrheological propertiesuk
dc.subjectclassificationuk
dc.subjectmethodologyuk
dc.subjectшоколадна масаuk
dc.subjectнапівфабрикатuk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.titleМетодологія дослідження реологічних характеристик кондитерських масuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf332.88 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.