Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12227
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Григоренко, Олена Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Елена Витальевна | - |
dc.contributor.author | Hryhorenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-11T08:24:31Z | - |
dc.date.available | 2020-11-11T08:24:31Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12227 | - |
dc.description.abstract | EN: The classification of raw materials, semi-finished and finished products for confectionery texture characteristics and rheological properties as well as the rheological studies methodology were examined. UK: Розглянуті показники є базовими та вкрай важливими при управлінні технологічними режимами виробництва для формування заданих реологічних властивостей напівфабрикатів, а потім і структурно-механічних показників і консистенції готових кондитерських виробів | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК півдня України: Всеукраїнська науково-практична конференція за підсумками наукових досліджень у 2014 р.; | - |
dc.subject | confectionery | uk |
dc.subject | raw materials | uk |
dc.subject | semi-finished | uk |
dc.subject | finished products | uk |
dc.subject | texture characteristics | uk |
dc.subject | rheological properties | uk |
dc.subject | classification | uk |
dc.subject | methodology | uk |
dc.subject | шоколадна маса | uk |
dc.subject | напівфабрикат | uk |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.title | Методологія дослідження реологічних характеристик кондитерських мас | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.