Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12227
Title: Методологія дослідження реологічних характеристик кондитерських мас
Authors: Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Hryhorenko, Olena
Keywords: confectionery;raw materials;semi-finished;finished products;texture characteristics;rheological properties;classification;methodology;шоколадна маса;напівфабрикат;кондитерські вироби
Issue Date: 2015
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК півдня України: Всеукраїнська науково-практична конференція за підсумками наукових досліджень у 2014 р.;
Abstract: EN: The classification of raw materials, semi-finished and finished products for confectionery texture characteristics and rheological properties as well as the rheological studies methodology were examined. UK: Розглянуті показники є базовими та вкрай важливими при управлінні технологічними режимами виробництва для формування заданих реологічних властивостей напівфабрикатів, а потім і структурно-механічних показників і консистенції готових кондитерських виробів
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12227
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf332.88 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.