Browsing by Subject закваска
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Аналіз існуючих технологій виробництва кефіру | Сідельников, Б. Ю.; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina |
2020 | Порівняння технологій виробництва кефіру | Облещенко, А. Д.; Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia |
2023 | Технологія виробництва кисломолочних напоїв в умовах цеху потужністю 5 тонн готової продукції за зміну | Коломоєць, Андрій Віталійович |
2025 | Удосконалення технології виробництва сирів з культурами плісеневих грибів роду Penicillium (23ХТД. 12760103.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Сажнєва, Олена Юріївна |
2025 | Удосконалення технології кисломолочного продукту функціонального призначення для спортсменів з використанням екстрактів рослинного походження (21ХТД.12742904.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Коломоєць, Андрій Віталійович |