Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject закваска

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Аналіз існуючих технологій виробництва кефіруСідельников, Б. Ю.; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina
2020Порівняння технологій виробництва кефіруОблещенко, А. Д.; Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia
2023Технологія виробництва кисломолочних напоїв в умовах цеху потужністю 5 тонн готової продукції за змінуКоломоєць, Андрій Віталійович
2025Удосконалення технології виробництва сирів з культурами плісеневих грибів роду Penicillium (23ХТД. 12760103.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Сажнєва, Олена Юріївна
2025Удосконалення технології кисломолочного продукту функціонального призначення для спортсменів з використанням екстрактів рослинного походження (21ХТД.12742904.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Коломоєць, Андрій Віталійович