Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17420
Title: Технологія виробництва кисломолочних напоїв в умовах цеху потужністю 5 тонн готової продукції за зміну
Other Titles: кваліфікаційна робота бакалавра
Authors: Коломоєць, Андрій Віталійович
Scientific director: Здоровцева, Любов Миколаївна
Keywords: молоко;кефір;йогурт;закваска;технологія виробництва;технологічне обладнання
Issue Date: 2023
Publisher: Запоріжжя : 2023
Citation: Коломоєць А. В. Технологія виробництва кисломолочних напоїв в умовах цеху потужністю 5 тонн готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Коломоєць Андрій Віталійович. Керівник доц. Л. Здоровцева. Запоріжжя, 2023. 88 с.
Abstract: UA: Кваліфікаційна робота присвячена технологічному та технічному обгрунтуванню виробництва кисломолочних напоїв в умовах цеху потужністю 5 тонн готової продукції. Для реалізації поставленої мети в кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва кисломолочних напоїв. Розглянуті технології виробництва йогурту й кефіру. Виконано продуктові розрахунки при виробництві йогурту та кефіру. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху для переробки молока.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17420
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kolomoets_А_41HT_2023.pdf1.93 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.