Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17420
Title: | Технологія виробництва кисломолочних напоїв в умовах цеху потужністю 5 тонн готової продукції за зміну |
Other Titles: | кваліфікаційна робота бакалавра |
Authors: | Коломоєць, Андрій Віталійович |
Scientific director: | Здоровцева, Любов Миколаївна |
Keywords: | молоко;кефір;йогурт;закваска;технологія виробництва;технологічне обладнання |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Запоріжжя : 2023 |
Citation: | Коломоєць А. В. Технологія виробництва кисломолочних напоїв в умовах цеху потужністю 5 тонн готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Коломоєць Андрій Віталійович. Керівник доц. Л. Здоровцева. Запоріжжя, 2023. 88 с. |
Abstract: | UA: Кваліфікаційна робота присвячена технологічному та технічному обгрунтуванню виробництва кисломолочних напоїв в умовах цеху потужністю 5 тонн готової продукції. Для реалізації поставленої мети в кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва кисломолочних напоїв. Розглянуті технології виробництва йогурту й кефіру. Виконано продуктові розрахунки при виробництві йогурту та кефіру. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху для переробки молока. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17420 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kolomoets_А_41HT_2023.pdf | 1.93 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.