Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject жирова фаза

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз перспективних конструкцій струминних гомогенізаторів молокаПацький, І. Ю.; Лебідь, М. Р.
2013Аналітичні параметри процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершківСамойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Ковальов, Олександр Олександрович; Ковалев, Александр Александрович; Kovalov, Oleksandr
2017Визначення універсального фактора диспергування жирової фази молокаСамойчук, К. О.
2014Модель подрібнення жирової фази молока при імпульсній гомогенізаціїПаляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia
2018Огляд існуючих конструкцій струминних гомогенізаторів молокаЗаугольніков, М. С.
2016Струминні гомогенізатори молокаДейниченко, Г. В.; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Ковальов, Олександр Олександрович; Ковалев, Александр Александрович; Kovalov, Oleksandr