Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13312
Title: | Аналіз перспективних конструкцій струминних гомогенізаторів молока |
Authors: | Пацький, І. Ю. Лебідь, М. Р. |
Keywords: | гомогенізація молока;струминний гомогенізатор;вершки;жирова фаза |
Issue Date: | 2017 |
Series/Report no.: | Научно-техническое творчество студентов по процессам и оборудованию пищевых производсто: сб.тез. Междунар. студ. науч.-практ. интернет-конф. (26-27 октября 2017 г.);Вып. 9 (С. 135-137) |
Abstract: | Проведений аналіз конструкції гомогенізаторів дозволяє стверджувати, що найбільш перспективною з розглянутих конструкцій є струминний гомогенізатор молока з роздільною подачею жирової фази, що забезпечує найменший середній розмір жирових часток ( близько 0,82 мкм) при одночасному зниженні витрат енергії у 4-5 разів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13312 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.