ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3937
Title: Аналітичні параметри процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершків
Authors: Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyryl
Ковальов, Олександр Олександрович
Ковалев, Александр Александрович
Kovalov, Oleksandr
Keywords: аналітичні залежності
струминна гомогенізація
диспергування
процес
жирова фаза
вершки
жирова кулька
молоко
критерій Ньютона
критерій Вебера
Issue Date: 2013
Series/Report no.: ОНАХТ;Вип. 43
Abstract: UK: У статті аналітично визначено головні параметри процесу струминної гомогенізації з роздільною подачею жирової фази. EN: The basic analytic parameters of the process jet-mixing homogenization of milk with the separated giving of creams are defined.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3937
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф. Ю. Ялпачика

Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.