Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject біологічно-активні речовини

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Визначення придатності сортів черешні та вишні до заморожування за критерієм кріорезистентностіІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Герасько, Тетяна Володимирівна; Герасько, Татьяна Владимировна; Herasko, Tetiana; Білоус, Ельзара Серанівна; Белоус, Эльзара Серановна; Bilous, Elzara; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna
2024Розробка технології соусів з йодвміщуючими добавками на основі плодово-ягідної сировиниМаслова, Дар’я Павлівна
2019Сортодослідження свіжих та свіжозаморожених плодів вишні, що вирощені в умовах Південного Степу УкраїниІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Білоус, Ельзара Серанівна; Белоус, Эльзара Серановна; Bilous, Elzara; Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна; Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна; Shkinder-Barmina, Anna
2025Удосконалення технології зберігання ягід суниці з використанням біологічно-активних речовин (23 ХТД 12740451.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Ярославська, Марія
2025Удосконалення технології крафтових цукерок (23ХТД. 12742935.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Подзега, Діана
2024Удосконалення технології напоїв з підвищеним вмістом біологічно-активних речовинМелкумова, Джульєтта Семенівна