Browsing by Subject біологічно-активні речовини
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Визначення придатності сортів черешні та вишні до заморожування за критерієм кріорезистентності | Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Герасько, Тетяна Володимирівна; Герасько, Татьяна Владимировна; Herasko, Tetiana; Білоус, Ельзара Серанівна; Белоус, Эльзара Серановна; Bilous, Elzara; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna |
2024 | Розробка технології соусів з йодвміщуючими добавками на основі плодово-ягідної сировини | Маслова, Дар’я Павлівна |
2019 | Сортодослідження свіжих та свіжозаморожених плодів вишні, що вирощені в умовах Південного Степу України | Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Білоус, Ельзара Серанівна; Белоус, Эльзара Серановна; Bilous, Elzara; Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна; Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна; Shkinder-Barmina, Anna |
2025 | Удосконалення технології зберігання ягід суниці з використанням біологічно-активних речовин (23 ХТД 12740451.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Ярославська, Марія |
2025 | Удосконалення технології крафтових цукерок (23ХТД. 12742935.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Подзега, Діана |
2024 | Удосконалення технології напоїв з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин | Мелкумова, Джульєтта Семенівна |