Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject білок

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Визначення оптимальної кількості компонентів для нормалізації молокаОстровський, М. М.; Іщенко, Ольга Анатоліївна; Ищенко, Ольга Анатольевна; Ishchenko, Olha
2020Математичне моделювання біотрансформації основних компонентів молока при виготовлені сирівОстровський, М. М.
2019Розробка рецептури м’ясних консервів з грибамиКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І. В.; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2019Розробка рецептури м’ясних консервів з грибамиКулик, Аліна Степанівна; Бандура, Ірина Іванівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І.В.; Гаприндашвили, Нона Арчилівна
2019Розробка рецептури пресервів на основі бичка азовського та гливи звичайноїКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Булгаков, І. В.; Макогон, С. В.; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2025Удосконалення технології виготовлення м'ясорослинних консервів з підвищеним вмістом грибів (23ХТД. 12912852.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Прокопенко, Володимир
2025Удосконалення технології рибо-рослинних пресервів (23 ХТД 13109919 .02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Хіліоті, Микита