Browsing by Subject білок
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Визначення оптимальної кількості компонентів для нормалізації молока | Островський, М. М.; Іщенко, Ольга Анатоліївна; Ищенко, Ольга Анатольевна; Ishchenko, Olha |
2020 | Математичне моделювання біотрансформації основних компонентів молока при виготовлені сирів | Островський, М. М. |
2019 | Розробка рецептури м’ясних консервів з грибами | Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І. В.; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2019 | Розробка рецептури м’ясних консервів з грибами | Кулик, Аліна Степанівна; Бандура, Ірина Іванівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І.В.; Гаприндашвили, Нона Арчилівна |
2019 | Розробка рецептури пресервів на основі бичка азовського та гливи звичайної | Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Булгаков, І. В.; Макогон, С. В.; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia |
2025 | Удосконалення технології виготовлення м'ясорослинних консервів з підвищеним вмістом грибів (23ХТД. 12912852.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Прокопенко, Володимир |
2025 | Удосконалення технології рибо-рослинних пресервів (23 ХТД 13109919 .02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Хіліоті, Микита |