Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14635
Title: Визначення оптимальної кількості компонентів для нормалізації молока
Authors: Островський, М. М.
Іщенко, Ольга Анатоліївна
Ищенко, Ольга Анатольевна
Ishchenko, Olha
Keywords: якість молока;харчова промисловість;технології виробництва сиру;вершки;жірність;білок
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Actual aspects of development in the context of globalization: Abstracts of IX International Scientific and Practical Conference;Pp. 209-212
Abstract: Необхідність підвищення виробництва сирів є важливим завданням харчової промисловості у зв’язку з тим, що він займає особливе місце серед молочних продуктів. За харчовою й енергетичною цінністю сир займає високі місця, бо має у своєму складі всі життєво необхідні компоненти харчування. Це продукт з високим вмістом білка є повноцінний харчовий продукт, який можна отримати в результаті ферментативного згортання молока, виділення сирної маси з подальшим концентруванням і дозріванням.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14635
Appears in Collections:Кафедра Вища математика та фізика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези 7.pdf1.09 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.