Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14635
Title: | Визначення оптимальної кількості компонентів для нормалізації молока |
Authors: | Островський, М. М. Іщенко, Ольга Анатоліївна Ищенко, Ольга Анатольевна Ishchenko, Olha |
Keywords: | якість молока;харчова промисловість;технології виробництва сиру;вершки;жірність;білок |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Actual aspects of development in the context of globalization: Abstracts of IX International Scientific and Practical Conference;Pp. 209-212 |
Abstract: | Необхідність підвищення виробництва сирів є важливим завданням харчової промисловості у зв’язку з тим, що він займає особливе місце серед молочних продуктів. За харчовою й енергетичною цінністю сир займає високі місця, бо має у своєму складі всі життєво необхідні компоненти харчування. Це продукт з високим вмістом білка є повноцінний харчовий продукт, який можна отримати в результаті ферментативного згортання молока, виділення сирної маси з подальшим концентруванням і дозріванням. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14635 |
Appears in Collections: | Кафедра Вища математика та фізика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези 7.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.