Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject буряк

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Аналітичне дослідження ударної взаємодії вібраційного копача з тілом коренеплоду при його вилученні з ґрунтуАдамчук, В. В.; Булгаков, В. М.; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Головач, І. В.; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen; Яременко, В. В.
2023Експериментальне дослідження якості роботи очисника головок коренеплідних культур від залишків гички на кореніБулгаков, Володимир Михайлович; Адамчук, Валерій Васильович; Будзанівський, М. І.; Головач, І. В.; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Bulgakov, Volodymyr; Adamchuk, Valery; Budzanivskyi, M.; Holovach, I.; Ignatiev, Yevhen
2025Розробка технології натуральних цукерок зі зниженим глікемічним індексом (23ХТД. 12838204.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Коньков, Антон Костянтинович
2024Розробка технології функціональних овочевих напоївНіконов, Іван Володимирович
2023Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукціїШеховцова, Діана Сергіївна
2025Удосконалення технології виробництва мармеладу (23ХТД. 12837542.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Бєлов, Іван