Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Антиоксидантна активність печінки і серця гусей за різної Е-вітамінної забезпеченості | Пащенко, Юлія Петрівна; Пащенко, Юлия Петровна; Pashchenko, Yuliia; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Бородай, В. П. |
2013 | Антиоксидантна активність печінки і серця гусей за різної Е-вітамінної забезпеченості: автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.04 | Пащенко, Юлія Петрівна; Пащенко, Юлия Петровна; Pashchenko, Yuliia |
2018 | Антиоксидантна активність скелетних м’язів гусей у передзабійному періоді | Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Рубан, Г. В. |
2023 | Вплив біологічно активних сполук вівса посівного на харчову цінність м’яса гусей | Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Микола Миколайович; Майборода, Данііл Олександрович; Здоровцева, Любов Миколаївна |
2019 | Вітамін Е як інгібітор окисного псування м’яса гусей під час зберігання | Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Рубан, Г. В.; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Гапоненко, Т. М.; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia |
2024 | ЗВІТ про науково-дослідну роботу Програма 3 Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний) | Прісс, Олеся Петрівна; Бандура, Ірина Іванівна; Priss, Olesia; Bandyra, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Іванова, Ірина Євгенівна; Зарецька Дар'я Костянтинівна; Булгаков П. О.; Яковер О. І.; Колісниченко Тетяна Олександрівна; Ангеловська Алла Олександрівна; Андрущенко Микола Васильович; Гончар Юлія Миколаївна; Данченко Олена Олександрівна; Данченко Микола Миколайович; Майборода Данііл Олександрович; Загорко Надія Петрівна; Бісько Ніна Анатоліївна; Ткаченко Антон Геннадійович; Сокот, Олександр Євгенович; Кюрчева, Людмила Миколаївна |
2020 | Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Обгрунтування та розробка нових і вдосконалення існуючих технологій охолоджених та консервованих рослинних продуктів (підсумковий) | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Єфіменко, Лілія Василівна; Ефименко, Лилия Васильевна; Yefimenko, Liliia; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandyra, Iryna; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena; Андрущенко, Микола Васильович; Андрущенко, Николай Васильевич; Andrushchenko, Mykola |
2025 | Особливості впливу вівса на вміст ессенціальних жирних кислот у м'язових тканинах гусей | Данченко, Олена Олександрівна; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, Mykola; Майборода, Данііл Олександрович; Maiboroda, Daniil |
2018 | Особливості впливу вітаміну Е на антиоксидантну активність скелетних м’язів гусей у передзабійному періоді | Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Рубан, Г. В. |
2018 | Особливості процесів пероксидного окиснення та змін жирнокислотного складу ліпідів сьомги при зберіганні | Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Яковійчук, О. В.; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Майборода, Даниїл Олександрович |
Nov-2023 | Фенольні сполуки вівса посівного як засіб підвищення адаптаційного потенціалу гусей в онтогенезі. | Данченко, Олена Олександрівна; Danchenko, O.; Майборода, Данііл Олександрович; Maiboroda, D.; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, M.; Ангеловська, Алла Олександрівна; Angelovska, A. |