Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9730
Назва: | Біохімія плодів та овочів: навч. посібник |
Автори: | Євлаш, В. В. Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna Павлоцька, Л. Ф. Скуріхіна, Л. А. Дуденко, Н. В. Сухаренко, Олена Іванівна Сухаренко, Елена Ивановна Sukharenko, Оlena |
Ключові слова: | ферменти;мінеральні речовини;вітаміни;ліпіди;органічні кислоти;вуглеводи;амінокислоти;білки |
Дата публікації: | 2019 |
Серія/номер: | 205 с.; |
Короткий огляд (реферат): | Навчальний посібник складено відповідно до програми курсу «Біологічна хімія» і призначений для студентів технологічних факультетів закладів вищої освіти, які готують спеціалістів для харчової промисловості, аспірантів. Засвоєння курсу «Біохімія плодів та овочів» важливе для вибору та реалізації напрямів виробництва продуктів харчування, їх зберігання, переробки, контролю якості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9730 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 6.29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.