Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9730
Назва: Біохімія плодів та овочів: навч. посібник
Автори: Євлаш, В. В.
Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Павлоцька, Л. Ф.
Скуріхіна, Л. А.
Дуденко, Н. В.
Сухаренко, Олена Іванівна
Сухаренко, Елена Ивановна
Sukharenko, Оlena
Ключові слова: ферменти;мінеральні речовини;вітаміни;ліпіди;органічні кислоти;вуглеводи;амінокислоти;білки
Дата публікації: 2019
Серія/номер: 205 с.;
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник складено відповідно до програми курсу «Біологічна хімія» і призначений для студентів технологічних факультетів закладів вищої освіти, які готують спеціалістів для харчової промисловості, аспірантів. Засвоєння курсу «Біохімія плодів та овочів» важливе для вибору та реалізації напрямів виробництва продуктів харчування, їх зберігання, переробки, контролю якості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9730
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf6.29 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.