Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9730
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Оlesia-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Maryna-
dc.contributor.authorПавлоцька, Л. Ф.-
dc.contributor.authorСкуріхіна, Л. А.-
dc.contributor.authorДуденко, Н. В.-
dc.contributor.authorСухаренко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorСухаренко, Елена Ивановна-
dc.contributor.authorSukharenko, Оlena-
dc.date.accessioned2020-02-27T11:37:36Z-
dc.date.available2020-02-27T11:37:36Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9730-
dc.description.abstractНавчальний посібник складено відповідно до програми курсу «Біологічна хімія» і призначений для студентів технологічних факультетів закладів вищої освіти, які готують спеціалістів для харчової промисловості, аспірантів. Засвоєння курсу «Біохімія плодів та овочів» важливе для вибору та реалізації напрямів виробництва продуктів харчування, їх зберігання, переробки, контролю якості.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseries205 с.;-
dc.subjectферментиuk
dc.subjectмінеральні речовиниuk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectліпідиuk
dc.subjectорганічні кислотиuk
dc.subjectвуглеводиuk
dc.subjectамінокислотиuk
dc.subjectбілкиuk
dc.titleБіохімія плодів та овочів: навч. посібникuk
dc.typeBook chapteruk
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf6.29 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.