Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9730
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, В. В. | - |
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Оlesia | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Егоровна | - |
dc.contributor.author | Serdyuk, Maryna | - |
dc.contributor.author | Павлоцька, Л. Ф. | - |
dc.contributor.author | Скуріхіна, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Дуденко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Сухаренко, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Сухаренко, Елена Ивановна | - |
dc.contributor.author | Sukharenko, Оlena | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-27T11:37:36Z | - |
dc.date.available | 2020-02-27T11:37:36Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9730 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник складено відповідно до програми курсу «Біологічна хімія» і призначений для студентів технологічних факультетів закладів вищої освіти, які готують спеціалістів для харчової промисловості, аспірантів. Засвоєння курсу «Біохімія плодів та овочів» важливе для вибору та реалізації напрямів виробництва продуктів харчування, їх зберігання, переробки, контролю якості. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | 205 с.; | - |
dc.subject | ферменти | uk |
dc.subject | мінеральні речовини | uk |
dc.subject | вітаміни | uk |
dc.subject | ліпіди | uk |
dc.subject | органічні кислоти | uk |
dc.subject | вуглеводи | uk |
dc.subject | амінокислоти | uk |
dc.subject | білки | uk |
dc.title | Біохімія плодів та овочів: навч. посібник | uk |
dc.type | Book chapter | uk |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.