Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9324
Title: | Дослідження технологічного процесу виробництва майонезу на диспергаторі ударної дії |
Other Titles: | Исследование технологического процесса производства майонеза на диспергаторе ударного действия Research of technological carbro of production of mayonnaise on dyspergatore of shock action |
Authors: | Пархоменко, В. Д. Шевченко, Л. В. |
Keywords: | диспергатор ударної дії;майонезна емульсія;нерозкладена майонезна емульсія |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 3 (С. 167-170) |
Abstract: | UK: Робота присвячена шляху інтенсифікації процесу гомогенізаціі майонезної емульсії на диспергаторі ударної дії. RU: Работа посвящена пути интенсификации процесса гомогенизации майонезной эмульсии на диспергаторе ударного действия.EN: Work is devoted the way of intensification of process of gomogenizacii of mayonnaise emulsion on dispergatori of shock action. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9324 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10-3-167-170.pdf | 258.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.