Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9324
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПархоменко, В. Д.-
dc.contributor.authorШевченко, Л. В.-
dc.date.accessioned2020-01-28T07:22:35Z-
dc.date.available2020-01-28T07:22:35Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9324-
dc.description.abstractUK: Робота присвячена шляху інтенсифікації процесу гомогенізаціі майонезної емульсії на диспергаторі ударної дії. RU: Работа посвящена пути интенсификации процесса гомогенизации майонезной эмульсии на диспергаторе ударного действия.EN: Work is devoted the way of intensification of process of gomogenizacii of mayonnaise emulsion on dispergatori of shock action.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 3 (С. 167-170)-
dc.subjectдиспергатор ударної діїuk
dc.subjectмайонезна емульсіяuk
dc.subjectнерозкладена майонезна емульсіяuk
dc.titleДослідження технологічного процесу виробництва майонезу на диспергаторі ударної діїuk
dc.title.alternativeИсследование технологического процесса производства майонеза на диспергаторе ударного действияuk
dc.title.alternativeResearch of technological carbro of production of mayonnaise on dyspergatore of shock actionuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10-3-167-170.pdf258.08 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.