Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9324
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пархоменко, В. Д. | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-28T07:22:35Z | - |
dc.date.available | 2020-01-28T07:22:35Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9324 | - |
dc.description.abstract | UK: Робота присвячена шляху інтенсифікації процесу гомогенізаціі майонезної емульсії на диспергаторі ударної дії. RU: Работа посвящена пути интенсификации процесса гомогенизации майонезной эмульсии на диспергаторе ударного действия.EN: Work is devoted the way of intensification of process of gomogenizacii of mayonnaise emulsion on dispergatori of shock action. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 3 (С. 167-170) | - |
dc.subject | диспергатор ударної дії | uk |
dc.subject | майонезна емульсія | uk |
dc.subject | нерозкладена майонезна емульсія | uk |
dc.title | Дослідження технологічного процесу виробництва майонезу на диспергаторі ударної дії | uk |
dc.title.alternative | Исследование технологического процесса производства майонеза на диспергаторе ударного действия | uk |
dc.title.alternative | Research of technological carbro of production of mayonnaise on dyspergatore of shock action | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10-3-167-170.pdf | 258.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.