Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9324
Title: Дослідження технологічного процесу виробництва майонезу на диспергаторі ударної дії
Other Titles: Исследование технологического процесса производства майонеза на диспергаторе ударного действия
Research of technological carbro of production of mayonnaise on dyspergatore of shock action
Authors: Пархоменко, В. Д.
Шевченко, Л. В.
Keywords: диспергатор ударної дії;майонезна емульсія;нерозкладена майонезна емульсія
Issue Date: 2010
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 3 (С. 167-170)
Abstract: UK: Робота присвячена шляху інтенсифікації процесу гомогенізаціі майонезної емульсії на диспергаторі ударної дії. RU: Работа посвящена пути интенсификации процесса гомогенизации майонезной эмульсии на диспергаторе ударного действия.EN: Work is devoted the way of intensification of process of gomogenizacii of mayonnaise emulsion on dispergatori of shock action.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9324
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10-3-167-170.pdf258.08 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.