Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/905
Назва: Вдосконалення процесу виробництва м'якого морозива
Автори: Гвоздєв, О. В.
Ялпачик, Ф. Ю.
Шпиганович, Т .О.
Ключові слова: морозиво;якість;вдосконалення
Дата публікації: 2011
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип 11, т. 6 (С. 50-58)
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету : електрон. наукове фах. видання;Вип. 1, т. 6
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/905
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf266.33 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.