Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/905
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГвоздєв, О. В.-
dc.contributor.authorЯлпачик, Ф. Ю.-
dc.contributor.authorШпиганович, Т .О.-
dc.date.accessioned2016-07-20T10:24:45Z-
dc.date.available2016-07-20T10:24:45Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/905-
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип 11, т. 6 (С. 50-58)-
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету : електрон. наукове фах. видання;Вип. 1, т. 6-
dc.subjectморозивоuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectвдосконаленняuk
dc.titleВдосконалення процесу виробництва м'якого морозиваuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf266.33 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.