Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/905
Title: Вдосконалення процесу виробництва м'якого морозива
Authors: Гвоздєв, О. В.
Ялпачик, Ф. Ю.
Шпиганович, Т .О.
Keywords: морозиво;якість;вдосконалення
Issue Date: 2011
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип 11, т. 6 (С. 50-58)
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету : електрон. наукове фах. видання;Вип. 1, т. 6
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/905
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf266.33 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.