Skip to main content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Факультет Механіко-технологічний
кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Вдосконалення процесу виробництва м'якого морозива
Вдосконалення процесу виробництва м'якого морозива
Вантажиться...
Файли
7.pdf
(266.33 KB)
Дата
2011
Автори
Гвоздєв, О. В.
Ялпачик, Ф. Ю.
Шпиганович, Т .О.
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Мелітополь: ТДАТУ
Анотація
Опис
Ключові слова
морозиво
,
якість
,
вдосконалення
Бібліографічний опис
URI
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/905
DOI
Зібрання
кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Endorsement
Review
Supplemented By
Referenced By
Повна інформація про документ