Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/904
Назва: Технологія виробництва плавленого сиру
Автори: Ялпачик, Ф. Ю.
Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulyk, Alina
Ключові слова: молоко;жирність
Дата публікації: 2011
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип 11, т. 6 (С. 65-70)
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету : електрон. наукове фах. видання;Вип. 1, т. 6
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/904
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.pdf904.71 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.