Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/904
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ялпачик, Ф. Ю. | - |
dc.contributor.author | Кулик, Аліна Степанівна | - |
dc.contributor.author | Кулик, Алина Степановна | - |
dc.contributor.author | Kulyk, Alina | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-20T10:19:44Z | - |
dc.date.available | 2016-07-20T10:19:44Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/904 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип 11, т. 6 (С. 65-70) | - |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету : електрон. наукове фах. видання;Вип. 1, т. 6 | - |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | жирність | uk |
dc.title | Технологія виробництва плавленого сиру | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.