Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/904
Title: Технологія виробництва плавленого сиру
Authors: Ялпачик, Ф. Ю.
Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulyk, Alina
Keywords: молоко;жирність
Issue Date: 2011
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип 11, т. 6 (С. 65-70)
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету : електрон. наукове фах. видання;Вип. 1, т. 6
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/904
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf904.71 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.