Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8816
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівна-
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановна-
dc.contributor.authorKulik, Alina-
dc.date.accessioned2019-12-12T07:18:11Z-
dc.date.available2019-12-12T07:18:11Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8816-
dc.description.abstractВикористання живильного середовища з хлорофіліптом та іонолом дозволяє продовжити термін зберігання зелені петрушки осіннього збору сорту Оскар до 100 діб, сорту Новас - до 90 діб та істотно скоротити втрати маси порівняно з контролем.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : Міжнародна науково-практична конференція (8-11 вересня 2015 р.): тези доповідей;(С. 275-276)-
dc.subjectзберігання зелені петрушкиuk
dc.subjectаграрний гідрогельuk
dc.subjectсорт Оскарuk
dc.subjectсорт Новасuk
dc.titleСпосіб зберігання зелені петрушки на основі аграрного гідрогелю та антиоксидантівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf447.55 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.